Bereidingswijze

Bereidingswijze:

 

Garnalenkroket:   Frituur de kroketjes in de frituur gedurende 7 minuten op maximaal 160 graden.

 

Boeuf Strog:        Prik wat gaatjes in de folie en zet in een voorverwarmde oven van 185graden gedurende 20-25 min.

 

Stoofpot:              Prik wat gaatjes in de folie en zet de stoof in een voorverwarmde oven van 185 graden voor +/- 30 minuten.

                             Na 20 minuten mag het folie eraf.

 

Tournedos:           Zet de tournedos met de aardappeltjes in een voorverwarmde oven van 185 graden voor +/- 15 minuten (voor medium )

 

Zeebaars/dorade: Zet de zeebaars of dorade zonder folie in een voorverwarmde oven van 185 graden voor +/- 20 minuten.

 

Filets:                  Zet de filets zonder folie in een voorverwarmde oven van 185 graden voor +/- 14 tot 15 minuten.

 

Zeetong:             Zet de zeetong zonder de folie in een voorverwarmde oven van 185 graden voor 15 minuten. 

 

Pasta’s:                 De pasta’s kunt u in de magnetron opwarmen. Prik wat gaatjes in de folie en verwarm 3 tot 4 minuten (900watt)

                                    Pasta kan ook in de koekenpan/wok ( voeg eventueel wat vocht toe om uitdroging te voorkomen ).

 

 

Als u meerdere gerechten tegelijk in de oven plaatst moet u rekening houden dat het iets

langer kan duren ( 5 minuten extra tijd bij meer dan 3 personen per persoon/ gerecht ).

 

 

 

Eet smakelijk en bedankt voor jullie bestelling

We hebben een huisgemaakt koekje voor bij de koffie erbij gedaan.