Menukaart

 

Koude voorgerechten

 

 

Carpaccio                                                                                                                           13,75  

  Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas  ( met truffelmayonaise + € 0,75 )                                                       

 

Vitello Tonnato                                                                                                                   14,25

  Kalfsgebraad met tonijnmayonaise en rucola  

 

Salade van het maandmenu                                                                                            14,50                                              

  

Mandje brood met smeersels                                                                                              4,75

 

 

 

 

Warme voorgerechten

             

 

Gegrilde gamba’s                                                                                                               14,75

  Gegrilde gamba’s met salade, knoflook en citroen

 

Gamba’s al ajilo                                                                                                             16,50
  Scampi’s uit de oven in olijfolie met pepertjes, knoflook en peterselie

 

Garnalenkroketten                                                                                                             14,75

  Huisgemaakte garnalenkroketten met tartaarsaus

 

 

 

Soepen

 

 

Tomatensoep                                                                                                                      7,50  

  Tomatensoep met pompoenpitolie

 

Vissoep                                                                                                                                8,75

  Vissoep met zeevruchten        

 

Bisque                                                                                                                                13,75

  Kreeftensoep

 

 

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Bent u vegetariër vraag dan naar onze pasta's en salades

 

 

 

Hoofdgerechten vlees

 

Steak Dijon                                                                                               23,75

  In de mosterd gemarineerde gebakken biefstuk geflambeerd  met cognac

 

Tagliata Cannelle                                                                                     25,50

  Gesneden gegrilde biefstuk op een bedje van rucola, tomaat,

  Parmezaanse kaas en balsamico di Modena

 

 Bavette                                                                                                     32,50

  Een mooi stuk vlees van de flank van een Grainfed Clare Valley rund gegrild met peperroomsaus

   of kruidenboter

 

 

 

 

Visspecialiteiten

Gamba’s à l’ail                                                                                                25,50

  Gamba’s in een tomaten-knoflooksaus afgeblust met een frisse witte wijn

 

Gegrilde wilde Argentijnse gamba’s                                                             27,50

  Gegrilde wilde Argentijnse gamba’s met olijfolie, knoflook en citroen

 

Duo gegrilde zeebaars en dorade                                                                  26,50

  Combinatie van gegrilde zeebaars- en doradefilet met knoflookolie en citroen

 

Zeetong                                                                                                dagprijs        

  In de roomboter gebakken zeetong

 

Visplateau                                                                                              32,50

  Gegrilde dorade of zeebaars met gamba’s, wilde gamba en langoustine                                    

 

 

Gegrilde Dorade Royal:

 

  •  Naturel                                                                                           26,00

  Op de huid gegrilde hele dorade met olijfolie, knoflook en citroen

 

  •  Provençaal                                                                                      27,50

  Op de huid gegrilde hele Dorade gevuld met tijm, rozemarijn, olijven en zongedroogde tomaten

 

  *  Méditerrannée                                                                                    27,75

  Op de huid gegrilde hele Dorade gevuld met kruiden, olijven, paprika en ansjovis

 

 

Gegrilde zeebaars

 

  • Naturel                                                                                           26,00

  Op de huid gegrilde hele zeebaars met olijfolie, knoflook en citroen

 

  • Provençaal                                                                                       27,50

  Op de huid gegrilde hele zeebaars gevuld met tijm, rozemarijn, olijven en zongedroogde tomaten

 

  •  Méditerrannée                                                                                  27,75

  Op de huid gegrilde hele zeebaars gevuld met kruiden, olijven, paprika en ansjovis

 

 

Nagerechten

 

Dame Blanche                                                                                                           7,25

Chocolade mousse                                                                                                    8,25

Coupe Limoncello ( vanille- en citroensorbetijs met huisgemaakte Limoncello )         8,25

Café Glace ( vanille ijs met espresso en huisgemaakte koffielikeur )                             8,25

Flensjes ( met vanille ijs geflambeerd aan tafel )                                                              9,75

Dessert maandmenu                                                                                                 8,75

Moelleux van chocolade ( met een bolletje ijs en slagroom )                                        8,75

 

Kaasplankje                                                                                                             12,75

 

Dessert wijn                                                                                                               5,75

Rode port ( 1998 )                                                                                                     7,00

 

 

 


 

Keuzemenu € 30,50

Tomatensoep met pompoenpitolie

 of           

Vissoep

***

Peppersteak

Gepeperde biefstuk met een peperroomsaus

of

 

Gamba’s à l’ail

Gamba’s in een tomaten-knoflooksaus afgeblust met een frisse witte wijn

 

***

Dessert van de chef

of

 

Koffie of thee

 

 

Maandmenu  € 41,50

 

 

             


 Kindermenu

 

 

Kindertomatensoep                                                                                                   4,50

Kindercarpaccio        ( met truffelmayonaise + €0,75 )                                               9,00

 

 

Frikandel met frietjes en appelmoes                                                                               8,00

Kipvingers met frietjes en appelmoes                                                                               8,75

Biefstukje met frietjes roerbakgroenten en appelmoes                                                       14,50

Visfilet ( zeebaars of dorade )  met frietjes roerbakgroenten en appelmoes                         15,50

Spaghetti Bolognese                                                                                                10,50  

 

 

 

Kinder Dame Blanche                                                                                               5,00

Flensje met vanille ijs slagroom en chocoladesaus                                                             7,00