Menukaart

Koude voorgerechten

 

 

Carpaccio                                                                                                                             12,75   

  Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas  ( met truffelmayonaise + € 0,75 )                                                       

 

Vitello Tonnato                                                                                                                    12,75

  Kalfsgebraad met tonijnmayonaise en rucola                          

 

Salade maandmenu                                                                                                              12,50                                              

 

           

Mandje brood met smeersels                                                                                              3,75

 

 

 

Warme voorgerechten

             

 

Gegrilde gamba’s                                                                                                                  13,50

  Gegrilde gamba’s met salade en knoflook en citroen

 

Gamba’s al ajilo                                                                                                              13,50
  Scampi’s uit de oven in olijfolie met pepertjes, knoflook en peterselie

 

Garnalenkroketten                                                                                                                13,50

  Huisgemaakte garnalenkroketten met tartaarsaus

 

 

Soepen

 

 

Tomatensoep met pompoenpitolie                                                                               7,50   

    

Vissoep                                                                                                                         8,75

  Vissoep met zeevruchten        

 

Bisque                                                                                                                        13,25

  Kreeftensoep

 

Heeft u een allergie? Meld het ons!

 

Bent u vegetariër vraag dan naar onze pasta's en salades

 

Hoofdgerechten vlees

 

Steak Dijon                                                                                                                          20,50

  In de mosterd gemarineerde gebakken biefstuk geflambeerd  met cognac

 

Tagliata Cannelle                                                                                                                23,50

  Gesneden gegrilde biefstuk op een bedje van rucola, tomaat, Parmezaanse kaas en balsamico di Modena

 

Bavette                                                                                                                                 28,50

  Een mooi stuk vlees van de flank van een Grainfed rund gegrild met peperroomsaus of kruidenboter

 

 

Visspecialiteiten

Gamba’s à l’ail                                                                                                                   23,50

  Gamba’s in een tomaten-knoflooksaus afgeblust met een frisse witte wijn

 

Gegrilde wilde Argentijnse gamba’s                                                                               26,50

  Gegrilde wilde Argentijnse gamba’s met olijfolie, knoflook en citroen

 

Duo gegrilde zeebaars en dorade                                                                                    25,50

  Combinatie van gegrilde zeebaars- en doradefilet met knoflookolie en citroen

 

Zeetong                                                                                                                             dagprijs        

  In de roomboter gebakken zeetong

 

Visplateau                                                                                                                         28,50

  Gegrilde dorade of zeebaars met gamba’s, wilde gamba en langoustine                                    

 

Gegrilde Dorade Royal:

  •  Naturel                                                                                                                   24,00

  Op de huid gegrilde hele dorade met olijfolie, knoflook en citroen

 

  •  Provençaal                                                                                                             25,50

  Op de huid gegrilde hele Dorade gevuld met tijm, rozemarijn, olijven en zongedroogde tomaten

 

  *  Méditerrannée                                                                                                           25,75

  Op de huid gegrilde hele Dorade gevuld met kruiden, olijven, paprika en ansjovis

 

Gegrilde zeebaars

  • Naturel                                                                                                                   24,00

  Op de huid gegrilde hele zeebaars met olijfolie, knoflook en citroen

 

  • Provençaal                                                                                                             25,50

  Op de huid gegrilde hele zeebaars gevuld met tijm, rozemarijn, olijven en zongedroogde tomaten

 

  •  Méditerrannée                                                                                                      25,75

  Op de huid gegrilde hele zeebaars gevuld met kruiden, olijven, paprika en ansjovis


Keuzemenu € 27,50

 

Tomatensoep met pompoenpitolie

 of           

Vissoep

***

Peppersteak

Gepeperde biefstuk met een peperroomsaus

of

 

Gamba’s à l’ail

Gamba’s in een tomaten-knoflooksaus afgeblust met een frisse witte wijn

 

***

Dessert van de chef

of

 

Koffie of thee

 


Maandmenu   € 38,50

 

Salade lamsham

Gemengde salade met lamsham, asperges, croutons, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas

 en truffelmayonaise


of


Salade gerookte zalm

Gemengde salade met gerookte zalm, asperges, kappertjes, ei met een citroendressing

 

of
Kreeftenbisque


 
***


Corvinnafilet asperges

Gebakken corvinnafilet met asperges en een hollandaise saus

 

of

 

Diamanthaas
Gebakken diamanthaas, spek, uien, champignons met de keuze uit pepersaus of kruidenboter

 

 

***



Koffie met een likeurtje naar keuze
 

of


Tiramisu met aardbeien

 

 

 


Nagerechten

 

Dame Blanche                                                                                                                    6,75

Chocolade mousse                                                                                                             7,50

Coupe Limoncello (vanille- en citroensorbetijs met huisgemaakte Limoncello  )                 7,75

Café Glace ( vanille ijs met espresso en huisgemaakte koffielikeur )                                     7,75

Flensjes met vanille ijs ( aan tafel geflambeerd met grand marnier                                 9,25

Dessert maandmenu                                                                                                         7,75

 

Dessert wijn                                                                                                                       5,25

Rode port ( 1998 )                                                                                                              7,00

 

Warme dranken

 

 

Koffie                                                                                                                               3,00

Thee                                                                                                                                 3,00

Verse muntthee                                                                                                               3,50

Verse gemberthee                                                                                                           3,75

Espresso                                                                                                                          3,00

Dubbele espresso                                                                                                            4,50

Cappuccino                                                                                                                     3,50

Koffie verkeerd                                                                                                              3,75

Machiato                                                                                                                         3,50

Latte machiato                                                                                                               3,75

Warme chocomel                                                                                                           3,25

Warme chocomel met slagroom                                                                                   3,75

 

 

Irish koffie             ( Jameson Irish Wiskey )                                                                   7,75

French koffie         ( Gand Marnier Rouge )                                                                     7,75

Italian koffie          ( Disaronno Amaretto )                                                                      7,75

Spaanse koffie       ( Tia Maria )                                                                                      7,75

Bistro koffie           ( Baileys )                                                                                                7,75

 


 Kindermenu

 

 

Frikandel met frietjes en appelmoes                                                                                7,50

Kipvingers met frietjes en appelmoes                                                                              7,50

Biefstukje met frietjes roerbakgroenten en appelmoes                                                       12,50

Visfilet ( zeebaars of dorade )  met frietjes roerbakgroenten en appelmoes                       12,50

Zalm met frietjes roerbakgroenten en appelmoes                                                               12,50

Spaghetti Bolognese                                                                                           9,50