Vanaf donderdag 16 oktober
Voorgerechten
Wildbuideltje 15,25
Buideltje uit de oven gevuld met wildgehakt en bospaddenstoelen
Hertencarpaccio 16,75
Hertencarpaccio met een truffelmayonaise, pijnboompitjes en rucola
Wildproeverij 17,50
Proeverij met oa. gerookte wildzwijnham, eendenrilette, wildpaté, veenbessencompote en
uienchutney
Hoofdgerechten
Hertenstoof 28,50
Op klassieke wijze gestoofd in de rode wijn met hert, spekjes, wintergroenten en bospaddenstoelen
Hertenfilet 30,50
Gebakken hertenbiefstukjes met een cranberrysaus
Wildduo 33,50
Een duo van hert en hazenfilet met een rode portsaus
Hazenfilet 34,50
Gebakken hazenfilet met een rode portsaus
Pasta bospaddenstoelen ( vegetarisch ) 22,50
Tagliatelle met bospaddenstoelen, room, truffelolie, Parmezaanse kaas en rucola
( De hoofdgerechten worden geserveerd met een wildgarnituur )
