Wildkaart

Vanaf donderdag 16 oktober


Voorgerechten

Wildbuideltje                                                                                                                           15,25

  Buideltje uit de oven gevuld met wildgehakt en bospaddenstoelen

 

Hertencarpaccio                                                                                                                    16,75

  Hertencarpaccio met een truffelmayonaise, pijnboompitjes en rucola

 

Wildproeverij                                                                                                                           17,50

  Proeverij met oa. gerookte wildzwijnham, eendenrilette, wildpaté, veenbessencompote en

   uienchutney

 

 

Hoofdgerechten

 

Hertenstoof                                                                                                                       28,50

 Op klassieke wijze gestoofd in de rode wijn met hert, spekjes, wintergroenten en bospaddenstoelen

 

Hertenfilet                                                                                                                           30,50

  Gebakken hertenbiefstukjes met een cranberrysaus

 

Wildduo                                                                                                                              33,50

  Een duo van hert en hazenfilet met een rode portsaus

 

Hazenfilet                                                                                                                            34,50

  Gebakken hazenfilet met een rode portsaus

 

Pasta bospaddenstoelen      ( vegetarisch )                                                                         22,50

  Tagliatelle met bospaddenstoelen, room, truffelolie, Parmezaanse kaas en rucola

 

( De hoofdgerechten worden geserveerd met een wildgarnituur )

 

wild