*** vanaf 18 oktober ***
Voorgerechten
Wildbuideltje 13,50
Buideltje uit de oven gevuld met wildgehakt en bospaddenstoelen
Hertencarpaccio 14,75
Hertencarpaccio met een truffelmayonaise, pijnboompitjes en rucola
Wildproeverij 16,25
Proeverij van gerookte hertenham, kroketje van eend, wildpaté met veenbessencompote
uienchutney
Hoofdgerechten
Wildstoofpot 26,50
Op klassieke wijze gestoofd in de rode wijn met hert, wildzwijn, wintergroenten en bospaddenstoelen
Hertenfilet 28,50
Gebakken hertenbiefstukjes met een cranberrysaus
Wildduo 30,50
Een duo van hert en hazenrugfilet met een wildjus
Pasta bospaddenstoelen ( vegetarisch ) 20,50
Tagliatelle met bospaddenstoelen, room, truffelolie, parmezaanse kaas en rucola
(De hoofdgerechten worden geserveerd met een wildgarnituur)
