Wildkaart

*** vanaf 18 oktober ***

Voorgerechten

Wildbuideltje                                                                                                                       13,50

  Buideltje uit de oven gevuld met wildgehakt en bospaddenstoelen

 

Hertencarpaccio                                                                                                                  14,75

  Hertencarpaccio met een truffelmayonaise, pijnboompitjes en rucola

 

Wildproeverij                                                                                                                      16,25

  Proeverij  van gerookte hertenham, kroketje van eend, wildpaté met veenbessencompote

   uienchutney

 

 

Hoofdgerechten

 

Wildstoofpot                                                                                                                       26,50

 Op klassieke wijze gestoofd in de rode wijn met hert, wildzwijn, wintergroenten en bospaddenstoelen

 

Hertenfilet                                                                                                                           28,50

  Gebakken hertenbiefstukjes met een cranberrysaus

 

Wildduo                                                                                                                              30,50

  Een duo van hert en hazenrugfilet met een wildjus

 

 

Pasta bospaddenstoelen      ( vegetarisch )                                                                     20,50

  Tagliatelle met bospaddenstoelen, room, truffelolie,  parmezaanse kaas en rucola

 

 

(De hoofdgerechten worden geserveerd met een wildgarnituur)

 

wild