Koude voorgerechten
Carpaccio 13,75
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas ( met truffelmayonaise + € 0,75 )
Vitello Tonnato 14,25
Kalfsgebraad met tonijnmayonaise en rucola
Salade van het maandmenu 14,50
Mandje brood met smeersels 4,50
Warme voorgerechten
Gegrilde gamba’s 14,75
Gegrilde gamba’s met salade, knoflook en citroen
Gamba’s al ajilo 15,50
Scampi’s uit de oven in olijfolie met pepertjes, knoflook en peterselie
Garnalenkroketten 14,75
Huisgemaakte garnalenkroketten met tartaarsaus
Soepen
Tomatensoep 7,50
Tomatensoep met pompoenpitolie
Vissoep 8,75
Vissoep met zeevruchten
Bisque 13,75
Kreeftensoep
Heeft u een allergie? Meld het ons!
Bent u vegetariër vraag dan naar onze pasta's en salades
Hoofdgerechten vlees
Steak Dijon 23,75
In de mosterd gemarineerde gebakken biefstuk geflambeerd met cognac
Tagliata Cannelle 25,50
Gesneden gegrilde biefstuk op een bedje van rucola, tomaat,
Parmezaanse kaas en balsamico di Modena
Bavette 32,50
Een mooi stuk vlees van de flank van een Grainfed Clare Valley rund gegrild met peperroomsaus
of kruidenboter
Visspecialiteiten
Gamba’s à l’ail 25,50
Gamba’s in een tomaten-knoflooksaus afgeblust met een frisse witte wijn
Gegrilde wilde Argentijnse gamba’s 27,50
Gegrilde wilde Argentijnse gamba’s met olijfolie, knoflook en citroen
Duo gegrilde zeebaars en dorade 26,50
Combinatie van gegrilde zeebaars- en doradefilet met knoflookolie en citroen
Zeetong dagprijs
In de roomboter gebakken zeetong
Visplateau 32,50
Gegrilde dorade of zeebaars met gamba’s, wilde gamba en langoustine
Gegrilde Dorade Royal:
- Naturel 26,00
Op de huid gegrilde hele dorade met olijfolie, knoflook en citroen
- Provençaal 27,50
Op de huid gegrilde hele Dorade gevuld met tijm, rozemarijn, olijven en zongedroogde tomaten
* Méditerrannée 27,75
Op de huid gegrilde hele Dorade gevuld met kruiden, olijven, paprika en ansjovis
Gegrilde zeebaars
- Naturel 26,00
Op de huid gegrilde hele zeebaars met olijfolie, knoflook en citroen
- Provençaal 27,50
Op de huid gegrilde hele zeebaars gevuld met tijm, rozemarijn, olijven en zongedroogde tomaten
- Méditerrannée 27,75
Op de huid gegrilde hele zeebaars gevuld met kruiden, olijven, paprika en ansjovis
Nagerechten
Dame Blanche 7,25
Chocolade mousse 8,25
Coupe Limoncello ( vanille- en citroensorbetijs met huisgemaakte Limoncello ) 8,25
Café Glace ( vanille ijs met espresso en huisgemaakte koffielikeur ) 8,25
Flensjes ( met vanille ijs geflambeerd aan tafel ) 9,75
Dessert maandmenu 8,75
Moelleux van chocolade ( met een bolletje ijs en slagroom ) 8,75
Kaasplankje 12,75
Dessert wijn 5,75
Rode port ( 1998 ) 7,00
Keuzemenu € 29,50
Tomatensoep met pompoenpitolie
of
Vissoep
***
Peppersteak
Gepeperde biefstuk met een peperroomsaus
of
Gamba’s à l’ail
Gamba’s in een tomaten-knoflooksaus afgeblust met een frisse witte wijn
***
Dessert van de chef
of
Koffie of thee
Maandmenu december € 39,50
Kreeftenbisque
of
Gerookte salade Wildzwijn
Gerookte gemengde salade met wildzwijn pastrami, geitenkaas, croutons, noten, gedroogd fruit,
uienchutney en een honingmosterddressing.
of
Portobello
Een met kaas gegratineerde portobello uit de oven gevuld met wildgehakt en bospaddenstoelen
***
Sliptong
In de roomboter gebakken sliptongen met tartaarsaus
of
Hertenfilet ( € 4,00 meerprijs )
Gebakken hertenbiefstukjes met een cranberrysaus
of
Winterse Tagliata
Gesneden gegrilde biefstuk op een bedje van rucola, gebakken bospaddenstoelen,
Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
***
Koffie met een likeurtje naar keuze
of
Tarte Tatin van appel met een bolletje ijs en slagroom
*** De gerechten van het maandmenu kunnen ook los worden besteld ***
Kindermenu
Kindertomatensoep 4,50
Kindercarpaccio ( met truffelmayonaise + €0,75 ) 9,00
Frikandel met frietjes en appelmoes 8,00
Kipvingers met frietjes en appelmoes 8,75
Biefstukje met frietjes roerbakgroenten en appelmoes 14,50
Visfilet ( zeebaars of dorade ) met frietjes roerbakgroenten en appelmoes 15,50
Spaghetti Bolognese 10,50
Kinder Dame Blanche 5,00
Flensje met vanille ijs slagroom en chocoladesaus 7,00